Tenten Verhuur Nederland

Screenshot van tvn.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Op 2 februari 1998 zijn wij begonnen met de verhuur van kampeertenten en kampeeraccessoires. Tijdens deze begin jaren merkte we een stijgende vraag naar partytenten en andere tenten voor evenementen. Sinds 2004 is ons verhuur aanbod daarom uitgebreid met partytenten. Inmiddels zijn we gegroeid tot een bedrijf dat naast de verhuur van partytenten en accessoires ook alles verhuurt dat bij een tijdelijke accommodatie of evenement komt kijken. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende tenten die geschikt zijn voor zowel grote publieksevenementen met duizenden bezoekers als voor kleine privé feestjes.

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Tenten Verhuur Nederland

Website: www.tvn.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.tvn.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.tvn.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Tenten Verhuur Nederland

Geef uw review of recensie over www.tvn.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha