Pellemans Tentenverhuur en Zeilmakerij

Screenshot van pellemanstenten.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9/10 - 1 beoordeling
0 reviews
Pellemans Tentenverhuur is een verhuurbedrijf met goede service en kwaliteitsproducten. Met jarenlange ervaring en gemotiveerd personeel bieden wij deze producten aan in eigen beheer of met uw hulp. Wij leveren aan de meest uiteenlopende evenementen zoals festivals, dorpsactiviteiten, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen en parkfeesten.

Onze zeilmakerij bestaat sinds 1961 waardoor de zeilmakers kunnen putten uit een jarenlange ervaring die uiteraard goed van pas komt bij het maken van alle soorten specifiek maatwerk. Door deze ervaring en deskundigheid zijn onze zeilen dan ook wereldwijd te vinden.

Gevestigd te: Ospel

Adresgegevens

Pellemans Tentenverhuur en Zeilmakerij
Ospel

Website: www.pellemanstenten.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.pellemanstenten.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.pellemanstenten.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Pellemans Tentenverhuur en Zeilmakerij

Geef uw review of recensie over www.pellemanstenten.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha