Colors at Home Werkema - Raamdecoratie Deventer

Screenshot van colorsathome-werkema.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Colors@Home Werkema is een familiebedrijf waarop alweer de 3e generatie werkzaam is. De woonwinkel gevestigd aan de Boterstraat in Deventer heeft een breed assortiment in interieur artikelen waaronder gordijnen, raamdecoratie, vloeren en woonaccessoires. In de winkel/showroom zijn alle producten te bekijken en kunnen klanten terecht voor een passend advies. Indien gewenst verzorgen de medewerkers van Werkema ook advies op locatie. Alle artikelen worden nauwkeurig ingemeten en voor de klant op maat gemaakt of besteld. De vakkundige stoffeerders van Werkema zorgen ervoor dat de door de klant gekozen producten vakkundig verwerkt worden. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij Colors@Home Werkema.

Adresgegevens

Colors at Home Werkema - Raamdecoratie Deventer

Website: www.colorsathome-werkema.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.colorsathome-werkema.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.colorsathome-werkema.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Colors at Home Werkema - Raamdecoratie Deventer

Geef uw review of recensie over www.colorsathome-werkema.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha