Bossaball

Screenshot van bossaball.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Met een activiteit als Bossaball haal je gegarandeerd een publiekstrekker in huis! Een sport die niet alleen spectaculair is maar ook makkelijk te spelen. Onder begeleiding van professionele instructeurs leer en speel je snel Bossaball. We bieden pakketten op maat aan voor verschillende soorten events.

Zo is het mogelijk om Bossaball in zetten voor een actief bedrijfsuitje, een sportactiviteit voor gemeenten of sportactiviteiten voor verenigingen en stichtingen. Daarnaast bieden we Bossaball aan voor een sportdag op middelbare scholen of als animatieprogramma op een camping tijdens de zomer. Velen pakketten die afgestemd zijn op de organisatie waarbij het ook mogelijk is om groepen te ontvangen als teamuitje bij één van de bossaballclubs.

Adresgegevens

Bossaball

Website: www.bossaball.nl

Bossaball op twitter Bossaball op facebook Bossaball op Google+

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.bossaball.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.bossaball.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Bossaball

Geef uw review of recensie over www.bossaball.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha