CR8 Vastgoed

Screenshot van cr8.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
CR8 Vastgoed is de VvE beheerder die een aantal kernwaarden hanteert en daarnaast zeer scherpe tarieven hanteert:

Pro-actief; wij vinden het belangrijk om u als klant (ongevraagd) te informeren en te adviseren of dit nu gaat om verduurzaming of over subsidieregelingen, u moet er als bewoner profijt van hebben.
Transparantie en respect; in alle beschikbare gegevens maar ook in communicatie. Eén aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Respect en begrip voor u als eigenaar en bewoner

Afspraak is afspraak; juist voor een zorgeloos beheer van een VvE is het voor ons vanzelfsprekend dat gemaakte afspraken met eigenaars, bestuur en leveranciers consequent worden nagekomen.

Deskundig en onafhankelijk; wij stellen hoge eigen aan onze eigen deskundigheid en professionaliteit maar ook van leveranciers die werkzaamheden in opdracht van de VvE vervullen. Kostenbewust zonder verlies van kwaliteit

Adresgegevens

CR8 Vastgoed
Visschersbuurt 20
3356AH Papendrecht
078-8430194

Website: www.cr8.nl

CR8 Vastgoed op twitter CR8 Vastgoed op facebook CR8 Vastgoed op linkedin CR8 Vastgoed op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.cr8.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.cr8.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel CR8 Vastgoed

Geef uw review of recensie over www.cr8.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha