DDI Document Software

Screenshot van ddi.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
DDi heeft specifieke en uitgebreide praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en aanverwante projecten op het gebied van informatiebeheer. We kunnen een imposante lijst van klanten overleggen die allemaal al hebben vertrouwd op onze kennis van zaken. Dergelijke oplossingen stellen technisch en functioneel hoge eisen, maar moeten vooral ook toegankelijk zijn voor de gebruikers. Daar ligt onze specialiteit! Wij houden van begrijpelijke software waar u wat aan heeft: eenvoudig in gebruik, uniform in de uitvoering en daardoor ook makkelijk te integreren in uw organisatie.

Gevestigd te: Hoofddorp

Adresgegevens

DDI Document Software
Binnenweg 18
2132CT Hoofddorp
088-5672000

Website: ddi.nl

DDI Document Software op twitter DDI Document Software op facebook DDI Document Software op linkedin DDI Document Software op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.ddi.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.ddi.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel DDI Document Software

Geef uw review of recensie over www.ddi.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha