Eco-Jo ecologische producten

Screenshot van eco-jo.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.8/10 - 1 beoordeling
1 review
Ecologische schoonmaakartikelen, geurenmarketing, geurneutralisatie, barbecue briketten en nog veel meer. Wij verkopen aan bedrijven maar ook particulieren. Voor enkele artikelen zijn wij subdealer en kunnen wij voor retail een scherpe aanbieding voor u maken.

Wij maken graag een passende offerte voor onze vaste klanten. Wij hebben ook af en toe een leuke kortingsactie.

Onze ecologische producten zijn van een hoge kwaliteit, ze moeten ook echt wat betekenen in de markt van de duurzame producten.

We voeren Aquaprotecta voor de scheepvaart en pleziervaart, Tana Greencare voor professioneel schoonmaken maar ook thuis natuurlijk, EoStream voor geuren voor aromatherapie, geurneutralisatie en geurbestrijding.

Sinds kort ook ecologische briketten met goede eigenschappen voor het grillen en barbecueën (subdealer).

Adresgegevens

Eco-Jo ecologische producten
Almelo
06-51556678

Website: www.eco-jo.nl

Eco-Jo ecologische producten op twitter Eco-Jo ecologische producten op facebook Eco-Jo ecologische producten op linkedin

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.eco-jo.nl

Eco-Jo ecologische producten
toegevoegd op
Goede site, en hoogwaardige producten. Oog voor het milieu. Zeer werkzaam. Aanrader Eco-Jo voor boot, denk ook voor campers enz
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Eco-Jo ecologische producten

Geef uw review of recensie over www.eco-jo.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha