Retina Total Eye Care

Screenshot van retina.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Sinds 1971 zijn wij de meest gerenommeerde oogkliniek in Nederland.

Voor elke oog(sterkte)afwijking bieden wij een veilige oplossing in de vorm van:
- ooglaseren
- implantlenzen
- staaroperaties

Wij zijn de enige privékliniek in Nederland die wetenschappelijk onderzoek doet en dit publiceert in vooraanstaande internationale vakbladen. Dit doen wij in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Onze oogartsen zijn gepromoveerd in de oogheelkunde op het gebied van refractieve chirurgie. Als BIG geregistreerde oogartsen hebben zij hun fellowhip gedaan in cornea- en cataractchirurgie. Retina Total Eye Care is de enige zelfstandige en onafhankelijke oogkliniek zonder investeerders of aandeelhouders. Wij zijn daarom geen volume gedreven kliniek of prijsvechter. Wij besteden al onze aandacht, kennis en ervaring voor het beste resultaat voor uw kostbare ogen.


Adresgegevens

Retina Total Eye Care
Traay 42
3971GP Driebergen
034-3516718

Website: www.retina.nl

Retina Total Eye Care op twitter Retina Total Eye Care op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.retina.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.retina.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Retina Total Eye Care

Geef uw review of recensie over www.retina.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha