Qpicture

Screenshot van qpicture.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Mijn naam is Mariska Wijmans. Ik fotografeer al lange tijd en nu was het tijd om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb de afgelopen jaren de Fotovakschool in Amsterdam gedaan en ben afgestudeerd vakfotograaf. Ik vind het leuk om met mensen samen te werken en net iets meer uit een foto of beeld te halen dan standaard.
Een foto is emotie en het is de kunst om dat vast te leggen. Dit geldt ook voor productfotografie. Voor een webshop moeten de foto’s van goede kwaliteit zijn. Dit bevorderd de betrouwbaarheid en uniformiteit van jouw website. Jouw klant ervaart de website als een etalage en de eerste indruk is dan zeer belangrijk.

Gevestigd te: Almere

Adresgegevens

Qpicture
Almere

Website: www.qpicture.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.qpicture.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.qpicture.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Qpicture

Geef uw review of recensie over www.qpicture.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha