Harbers Poelier

Screenshot van harberspoelier.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Harbers Poelier is al meer dan 75 jaar een familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van pluimveeproducten op diverse warenmarkten. Het assortiment is uitgebreid en kwalitatief sterk. Het varieert van ovenschalen met gekruide kip, wild in het seizoen en ambachtelijke bereide lekkernijen. De meeste producten komen uit eigen slagerij. Hygiene en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk en tevens hechten we waarde aan dierenwelzijn. We verkopen onder andere scharrelkip en -eieren en biokip. Het team van Harbers Poelier helpt u graag aan een (h)eerlijk stukje vlees.

Gevestigd te: Lichtenvoorde

Adresgegevens

Harbers Poelier
Lichtenvoorde

Website: www.harberspoelier.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.harberspoelier.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.harberspoelier.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Harbers Poelier

Geef uw review of recensie over www.harberspoelier.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha