Het Scharrelhofke

Screenshot van hetscharrelhofke.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het Scharrelhofke is een volambachtelijke poelier met een eigen worstmakerij. In de worstmakerij worden bijna al onze worstsoorten geproduceerd. Zeer smaakvolle en goede kwaliteit. Wij staan bekend als grillspecialist, maar hebben ook heerlijke verse kipspecialiteiten, een maaltijdenwinkel en een Indonesische toko. Wij willen niet alleen een goed product leveren, maar ook onze service staat bij ons hoog in het vaandel.
En vergeet ook niet onze uitgebreide barbecuemogelijkheden. Wat de barbecue betreft hebben een volledig assortiment met allerlei verschillende lekkere pakketten.
Van basic tot een totaal verzorgde barbecue.

Gevestigd te: Delfzijl

Adresgegevens

Het Scharrelhofke
Delfzijl

Website: www.hetscharrelhofke.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.hetscharrelhofke.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hetscharrelhofke.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Het Scharrelhofke

Geef uw review of recensie over www.hetscharrelhofke.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha