JP Schilder BV - bagger-, hei- en grondwerken

Screenshot van jpschilderbv.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Specialisme tot op de bodem. Schilder staat bekend als één van de grootste onder de kleinschalige baggeraars in de Benelux en voert sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw baggerwerkzaamheden uit in zowel stedelijke-, landelijke- als stiltegebieden. Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot- en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, transport van specie en het professioneel aanpakken van waterbodemsaneringen. Dankzij ons eigen uitgebreide machinepark, de innovatieve aanpak en de efficiënte verwerking van baggerspecie zijn wij in staat tegen zeer concurrerend tarief te werken. JP Schilder BV is de aangewezen partner voor al uw mechanische baggerwerken, hydraulische baggerwerken, waterbodemsaneringen, grondwerk en waterbouwkundige objecten, heiwerken.

Gevestigd te: Ursem

Adresgegevens

JP Schilder BV - bagger-, hei- en grondwerken
Ursem

Website: www.jpschilderbv.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.jpschilderbv.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.jpschilderbv.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel JP Schilder BV - bagger-, hei- en grondwerken

Geef uw review of recensie over www.jpschilderbv.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha