De Bruijn Bliksem

Screenshot van debruijnbliksem.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.4/10 - 1 beoordeling
0 reviews
Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we bij De Bruijn een vertrouwd adres voor de vakkundige installatie van bliksembeveiliging, aardingssystemen, potentiaalvereffening, overspanningsbeveiliging, aarding tegen statische elektriciteit en ontstoring.

Bij de Bruijn hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken te allen tijde met hoogwaardige materialen en vakmensen, zodat u voor een scherpe prijs kunt profiteren van de allerbeste service. Bovendien voldoen alle installaties die wij verrichten aan de wettelijke veiligheidsnormen, zoals de NEN 1010, NEN-EN-IEC 62305 en NEN/NPR 1014.

Gevestigd te: Vught

Adresgegevens

De Bruijn Bliksem
Molenstraat 64
5262EE Vught
073-6563079

Website: https://debruijnbliksem.nl

 De Bruijn Bliksem op facebook De Bruijn Bliksem op linkedin

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.debruijnbliksem.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.debruijnbliksem.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel De Bruijn Bliksem

Geef uw review of recensie over www.debruijnbliksem.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha