VRB Adviesgroep

Screenshot van vrbadvies.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De VRB Adviesgroep is gespecialiseerd in het omzetten van eenmanszaken naar een BV en opstellen van de jaarrekening.

De VRB Adviesgroep is een bedrijf dat zich middels drie bedrijfsonderdelen richt op ondernemers in het MKB. Deze drie bedrijfsonderdelen zijn: belastingadviseurs, boekhouders en bedrijfsjuristen. Daarnaast verzorgt de VRB Academie zeer informatieve en kosteloze lezingen, cursussen en workshops voor bestaande en potentiële cliënten van VRB.

Belastingadviseurs: De belastingadviseurs van VRB begeleiden u onder andere bij het oprichten en/of reorganiseren van uw BV (structuur) en bij het omzetten van uw eenmanszaak/VOF naar een BV (structuur).

Boekhouders: Met ‘Jaarrekening Plus’ verzorgen de boekhouders van VRB uw gehele boekhouding, de loonadministratie en al het jaarwerk voor uw bedrijf voor een vast bedrag per jaar. Met deze unieke dienstverlening van VRB betaalt u de helft van de kosten van een klassieke accountant en wordt er door VRB altijd voor gezorgd dat u zo weinig mogelijk betaalt.

Bedrijfsjuristen: De kracht van de bedrijfsjuristen van VRB is gelegen in het beheersen en reduceren van uw bedrijfsrisico’s. Daarnaast wijzen zij u de weg
daar waar het gaat om uw juridische- en fiscale verplichtingen (richting de belastingdienst).

Gevestigd te: Utrecht

Adresgegevens

VRB Adviesgroep
Computerweg 2
3542DR Utrecht
0346-555 797

Website: www.vrbadvies.nl

 VRB Adviesgroep op linkedin

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vrbadvies.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vrbadvies.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel VRB Adviesgroep

Geef uw review of recensie over www.vrbadvies.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha