Hampshire Inn Landgoed Stakenberg

Screenshot van stakenberg.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Hampshire Inn Landgoed Stakenberg is een ideale en unieke locatie, voor uw vergadering, congres, presentatie, training of bijeenkomst. Het hotel ligt midden in de natuur en is toch centraal gelegen op de Veluwe in Gelderland!

Vijf verschillende vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, voor 5 tot 50 personen. Uiteraard beschikken wij ook over faciliteiten om uw bijeenkomst en vergadering technisch te ondersteunen. Voor de inwendige mens zal het aan niets hoeven te ontbreken, wij verzorgen alles naar uw wens.

De mogelijkheden om buiten te ontspannen, te wandelen of nog even te “brainstormen” op ons prachtige Landgoed zijn uniek! 's Avonds nog even relaxen in onze gezellige pub is natuurlijk een must.

Gevestigd te: Elspeet

Adresgegevens

Hampshire Inn Landgoed Stakenberg
Elspeet

Website: www.stakenberg.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.stakenberg.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.stakenberg.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hampshire Inn Landgoed Stakenberg

Geef uw review of recensie over www.stakenberg.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha