N Architecten

Screenshot van n-architecten.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
N architecten is en architectenbureau opererend op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw door Peter Claassens opgericht in 2000. Kennis en ervaring, opgedaan als partner bij andere bureaus en sinds 2000 met N architecten, staan garant voor een brede en solide basis voor zowel de projecten als de organisatie.

De werkwijze van N architecten is helder en eenvoudig; de verschillende stappen in het ontwerpproces zijn duidelijk herkenbaar en worden beheerst, waarbij het belang van de opdrachtgever prioriteit heeft.

Aan de basis van iedere opgave staat voor ons het ontwikkelen van een helder concept, waarbij de relatie tussen programma, budget, architectuur en tijd onmiskenbare onderdelen zijn om te komen tot een evenwichtig ontwerp.

Gevestigd te: Maastricht

Adresgegevens

N Architecten
Maastricht

Website: www.n-architecten.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.n-architecten.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.n-architecten.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel N Architecten

Geef uw review of recensie over www.n-architecten.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha