LUVU Uitvaartverzorging Kennemerland, Uitvaartbureau Haarlem, Uitvaart IJmond

Screenshot van luvu.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Luvu is een relatief klein uitvaartbedrijf met zeer toegewijde medewerkers/sters. Na een overlijden dient er ook zakelijk gehandeld te worden, maar vinden wij het belangrijker om er voor U te zijn. Wij ervaren het altijd weer als een voorrecht, wanneer u ons het vertrouwen schenkt om zo iets belangrijks te mogen organiseren. Wij handelen vanuit ons hart en zeggen wij ook; Samen naar een waardig afscheid. Goed luisteren en samen met u werken aan een onvergetelijk afscheid. Vaak horen we dat juist deze toewijding het verschil maakt.
De medewerkers van Luvu kunnen zich heel goed verplaatsen in uw situatie en zullen u vakkundig bijstaan.

Gevestigd te: Haarlem

Adresgegevens

LUVU Uitvaartverzorging Kennemerland, Uitvaartbureau Haarlem, Uitvaart IJmond
Jan Gijzenkade 75
2025BC Haarlem
023-5371375
06-25077451

Website: www.luvu.nl

 LUVU Uitvaartverzorging Kennemerland, Uitvaartbureau Haarlem, Uitvaart IJmond op facebook LUVU Uitvaartverzorging Kennemerland, Uitvaartbureau Haarlem, Uitvaart IJmond op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.luvu.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.luvu.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel LUVU Uitvaartverzorging Kennemerland, Uitvaartbureau Haarlem, Uitvaart IJmond

Geef uw review of recensie over www.luvu.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha