www.joppeschool.nl

Screenshot van joppeschool.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De Joppeschool is een gemoedelijke, open basisschool op katholieke grondslag gelegen op een unieke locatie in de bosrijke omgeving van het dorp Joppe. Deze omgeving gebruiken wij om de kinderen op een speelse manier in contact te brengen met de natuur.
De school heeft een eigen dierenren en schooltuintjes die door de kinderen zelf worden verzorgd.Door de ligging in Joppe wordt de regionale functie van de school vanzelfsprekend. Kinderen uit de wijde omgeving zijn leerling van onze school. Iedereen die zich kan vinden in de wijze waarop wij met elkaar omgaan en werken is welkom. De school biedt geborgenheid voor de kinderen, zodat zij er met plezier naartoe gaan.Door activiteiten van meerdere jaargroepen samen en door het tussen de middag overblijven van alle kinderen is de onderlinge saamhorigheid groot.

Gevestigd te: Joppe

Adresgegevens

www.joppeschool.nl
Joppelaan 73A
7215AD Joppe
0575-494269

Website: www.joppeschool.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.joppeschool.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.joppeschool.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel www.joppeschool.nl

Geef uw review of recensie over www.joppeschool.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha