InfraTel

Screenshot van infratel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De flexibele mantelbuis is een beschermer voor verschillende kabels. Herkent u het probleem dat kabels snel stuk gaan? Of dat de internet verbinding niet meer zo goed werkt als eerst? Het zou dan goed kunnen dat de kabels schade hebben opgelopen. Een flexibele mantelbuis voorkomt schade aan kabels. Daarnaast hoef je minder vaak de kabels te vervangen. Waar bestaat de mantelbuis uit?

Een flexibele mantelbuis bestaat uit een trekdraad en een klikmof. Het trekdraad heeft een trekkracht van 30 kg. De binnenwand is van glas en de buitenwand is geribbeld. Dankzij deze specificaties is het makkelijk om de kabels door de flexibele mantelbuis te trekken. Een klikmof is een hulpmiddel om de buis te verlengen. De rollen van de buis zijn standaard 50 meter. De standaard diameter is 40 mm.

InfraTel is een technische groothandel voor infrastructuur producten voor telecom en data netwerken. Via de vernieuwde webshop van InfraTel is het bestellen van een flexibele mantelbuis erg makkelijk. Bezoek de webshop van InfraTel voor meer informatie.

Gevestigd te: Capelle aan den IJssel

Adresgegevens

InfraTel
Cornusbaan 81
2908KB Capelle Aan Den IJssel
010-2641666

Website: www.infratel.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.infratel.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.infratel.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel InfraTel

Geef uw review of recensie over www.infratel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha