De kleine Autospecialist

Screenshot van dekleineautospecialist.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.2/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
Wij zijn een universeel autobedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop en bemiddeling van kleine vlotte occasions. Bent u op zoek naar een bepaalde auto dan kunnen wij die voor u vinden. Wij bieden een prima prijs/kwaliteit verhouding en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Gevestigd te: Mierlo

Adresgegevens

De kleine Autospecialist
Mierlo

Website: www.dekleineautospecialist.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dekleineautospecialist.nl

De kleine Autospecialist
toegevoegd op
Voor ons was het de eerste kennismaking met Ed de eigenaar ,zeer te spreken over service en vriendelijk correct behandeld, rustig onderhandeld over inruil auto en niet opdringerig , na proefrit in de nieuwe auto waren we het snel eens.
Beoordeling8.4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
De kleine Autospecialist
toegevoegd op
De specialisatie houdt op bij de verkoop! Er wordt van alles beloofd om mankementen te verhelpen, maar er wordt of niks gedaan of door een klutser zogenaamde gerepareerd. Stroomlek niet gevonden, 2e dag is accu(nieuw) hartstikke leeg, 2e hands katalysator ondergebracht, kapot uitlaat niks aan gedaan, versnellingsbak helemaal kapot door er aan te klutsen! Achteruitsensoren kapot etc.... Auto gebracht de 1e keer zoals afgesproken, krijg je de auto terug met een leeg gereden tank; zogenaamde enkele keren naar Eindhoven moeten rijden, weet ik veel waar! Maar zeker niet bij Peugeot die de auto niet kent! Volgens mij heeft deze handelaar voor elke merk auto een desbetreffende monteur ! Vriendelijk is de " specialist"....dat wel, maar niet te vertrouwen! Prijzen zijn ok voor zover er geen mankementen er zijn. Mijn drie maanden garantie geeft ik op omdat deze auto verzoenlijk dient gerepareerd ...
Beoordeling6 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel De kleine Autospecialist

Geef uw review of recensie over www.dekleineautospecialist.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha