Autohuis Meppel

Screenshot van autohuismeppel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.9/10 - 3 beoordelingen
2 reviews
Helaas hebben wij nog geen omschrijving van www.autohuismeppel.nl. Wij zullen er alles aan doen deze zo snel mogelijk toe te voegen.

Gevestigd te: Meppel

Adresgegevens

Autohuis Meppel
Meppel

Website: www.autohuismeppel.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.autohuismeppel.nl

Autohuis Meppel
toegevoegd op
Wat bij andere garages niet lukte werd hier gerealiseerd. Probleem verholpen tegen een zeer redelijk tarief. Dus een AANRADER !!!!!!
Beoordeling8.4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Autohuis Meppel
toegevoegd op
Mooie layout: modern en strak vormgegeven. Geen overbodige informatie maar kort en bondige communicatie. Logische indeling structuur website. Informatie over auto's overzichtelijke, goede kwaliteit foto's. Prima functionele website! Informatie staat hier en daar wat minder goed op z'n plek - verbeterpuntje: informatie of men op een bepaalde dag open is niet plaats bij nieuws maar op de home page: je moet het maar net lezen!).
Beoordeling7.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Autohuis Meppel

Geef uw review of recensie over www.autohuismeppel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha