Xterior - Terrasoplossingen

Screenshot van xterior.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Xterior, het geheim van een goed terras
Bij Xterior weten we hoe je een terras maakt dat niet alleen mooi is, maar ook geheel weerbestendig. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren over alles dat je maar bij een terras kunt bedenken. We bieden parasols, windschermen en terrasschermen die je terras een mooier aanzien geven, en die gegarandeerd blijven staan als het een keer flink stormt!
De topklasse terrassen van Xterior
Bij Xterior kun je terecht voor een parasol, een windscherm of een terrasscherm, maar ook voor de complete inrichting van je terras. Een horecaondeneming hoort een goed terras te hebben, en Xterior kan je helpen een terras neer te zetten waar je klanten echt genieten. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van terrassen en terrasmaterialen. We fabriceren alle parasols, terrasschermen en windschermen in onze eigen fabriek in Nederland en kunnen hierdoor heel flexibel te werk gaan. We bieden maatwerk, en je hebt bij ons de mogelijkheid je terras geheel aan je eigen wensen aan te passen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je horecagelegenheid een terras krijgt zoals je dat nergens anders vindt!
Samen aan een uniek terras bouwen
Een terras is meer dan alleen maar een parasol, een windscherm of een terrasscherm. Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden die we bieden. Bekijk bijvoorbeeld eens ons uitgebreide assortiment terrasschermen en windschermen. Je ziet hier de verschillende modellen. Klik een model aan en je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die je per scherm hebt. Dit is compleet met galerij waarin je kunt zien hoe het terrasscherm of windscherm er uitziet bij andere horecagelegenheden. Maar je kunt ook kijken bij ons assortiment parasols, of onze zonwering. Verder vind je ook een overzicht van de diensten die we aanbieden.
Xterior, voor de mooiste alles-in-een terrasoplossingen
Xterior is een uniek bedrijf. We zijn niet zomaar een winkel waar je een parasol of een windscherm koopt. Het gehele traject, van productie en ontwerp, tot levering en montage, kan door ons worden afgehandeld. In onze fabriek produceren we alle producten zelf. Samen met jou kijken we wat de beste oplossing is voor jouw terras. Zit je bijvoorbeeld op een hoek waar vaak een stevige wind op staat? Geen probleem, we zetten een terrasscherm of parasols neer die gegarandeerd blijven staan. En als je een keuze hebt gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat dit solide gemonteerd wordt. Ons team monteurs heeft veel ervaring in het windstabiel maken van een windscherm. Dat is niet alles: bij ons kun je elke parasol laten bedrukken met het logo van je zaak. En in de winter kun je al je terrasspullen bij ons in onze opslaghal laten opslaan. We kijken alle spullen dan gelijk voor je na en maken ze schoon.
Nu beginnen met een uniek, windvast terras te bouwen!
Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden we je kunnen bieden. We zetten nog een keer alle redenen voor je op een rijtje waarom je bij ons moet zijn als je een mooi terras voor je horecagelegenheid wilt hebben:
Wij hebben alles in huis. We fabriceren de materialen zelf, kunnen je helpen met een ontwerp van je terras en monteren de terrasschermen en windschermen voor je.
Wij hebben voor al je terrasbenodigdheden de mooiste modellen.
Bij ons kun je een terras compleet personaliseren.
Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen van terrassen.
We bieden de beste service. We helpen je niet alleen met ontwerp en montage, maar bieden ook opslagruimte, waar we ervoor zorgen dat al je terrasonderdelen weer in perfecte conditie zijn voor het volgende jaar!

Adresgegevens

Xterior - Terrasoplossingen

Website: www.xterior.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.xterior.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.xterior.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Xterior - Terrasoplossingen

Geef uw review of recensie over www.xterior.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha