De Noormannen Marketing & Communicatie

Screenshot van de-noormannen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De Noormannen Marketing & Communicatie is een collectief van marketing- & communicatiespecialisten. De Noormannen worden aangestuurd door Erik Veenstra. Erik heeft inmiddels ruim 16 jaar ervaring in de marketing, communicatie en reclamebranche. Zijn nieuwsgierigheid, creativiteit in combinatie met zijn strategisch inzicht maken hem de perfecte sparring partner voor al uw communicatievragen.
Onder supervisie van Erik werken De Noormannen aan diverse online en offline Marketing & Communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het schrijven van communicatieplannen, het bedenken van effectieve concepten of het verzorgen van de creatieve uitvoering ervan, De Noormannen staan altijd hun mannetje!
Werkwijze
Hoe wilt u graag samenwerken en hoeveel kennis van communicatie heeft u zelf in huis? En niet onbelangrijk wie houdt de grote lijn in de gaten?
Sommige organisaties hebben al heel veel kennis in huis en hebben alleen behoefte aan creatieve ideeën. Of ze doen een beroep op de ontwerpkwaliteiten of de kennis van online marketing van het communicatiebureau. Alles onder één dak inkopen zie je niet zo vaak meer, dit is een logisch gevolg van de vele nieuwe communicatiekanalen die er tegenwoordig bestaan.
De Noormannen staan open voor elke vorm van samen werken. Wij werken graag met andere specialisten op een deelaccount, maar wij nemen met evenveel plezier u ook alles uit handen, als dat wenselijk is. Werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen zijn;
huisstijl ontwikkeling
vormgeving/opmaak van tijdschriften/magazines
communicatiestrategieën
creatieve campagneconcepten
geoptimaliseerde websites/webshops
effectieve online-marketingcampagne
U bepaalt welke wijze van samenwerken het beste past.
Vervolgens houden De Noormannen, ongeacht de opdracht, voor u de juiste koers vast.

Adresgegevens

De Noormannen Marketing & Communicatie
Noordveen 1
9412AG Beilen
0593-222123

Website: www.de-noormannen.nl

 De Noormannen Marketing & Communicatie op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.de-noormannen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.de-noormannen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel De Noormannen Marketing & Communicatie

Geef uw review of recensie over www.de-noormannen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha