Medisch Centrum de Veluwe

Screenshot van mcdeveluwe.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Medisch Centrum de Veluwe (MCV) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij bieden zorg aan patiënten met een maag-, darm- en leveraandoening. Deze zorg bestaat uit enerzijds poliklinische spreekuren en anderzijds endoscopisch onderzoek in dagbehandeling. Onder dit endoscopisch onderzoek valt bijvoorbeeld het uitvoeren van een coloscopie of het behandelen van aambeien.
Elk mens mag in Nederland, uitgaande van een reële zorgbehoefte, goede zorg verwachten op relatief korte afstand van zijn woonplaats. Medisch Centrum de Veluwe wil het specialistisch centrum met oog voor detail zijn in een mensgerichte omgeving dicht bij huis.
Medisch Centrum de Veluwe richt zich niet alleen op diagnostiek maar heeft ook een grote chronische praktijk.

Gevestigd te: Apeldoorn

Adresgegevens

Medisch Centrum de Veluwe
Arnhemseweg 2B
7131BK Apeldoorn
055-5385555

Website: www.mcdeveluwe.nl

Medisch Centrum de Veluwe op twitter Medisch Centrum de Veluwe op facebook Medisch Centrum de Veluwe op linkedin Medisch Centrum de Veluwe op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.mcdeveluwe.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.mcdeveluwe.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Medisch Centrum de Veluwe

Geef uw review of recensie over www.mcdeveluwe.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha