Belterwiede Restaurant

Screenshot van belterwiederestaurant.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Al jaren hét eetcafé van Wanneperveen! Na een dag in de prachtige omgeving kunt u hier nog even heerlijk nagenieten. Gezellige muziek, heerlijk eten en een uitgebreid assortiment aan dranken.

Per augustus 2013 is Restaurant Belterwiede te Wanneperveen heropend. U kunt nu iedere dag genieten van heerlijke a la carte diners wanneer u verblijft op ons park of wanneer u er gewoon een avondje tussenuit wilt! Daarnaast kunt u in Restaurant Belterwiede terecht voor aanvullende zaken voor uw vakantie: heerlijke maaltijden bij uw woning zoals een ontbijt, barbecue of gourmet, leuke arrangementen (in samenwerking met Restaurant 't Binnenhof te Paasloo), activiteiten in de omgeving en meer! Meer informatie over het restaurant kunt u vinden op het blog van de kok van Restaurant Belterwiede, Harry Bult! Harry Bult beschrijft zijn liefde voor het vak en het restaurant, zijn ideeën voor de kaart en vele andere culinaire onderwerpen op het blog. Al met al een culinaire beleving!

Gevestigd te: Wanneperveen

Adresgegevens

Belterwiede Restaurant
Veneweg 191
7946LP Wanneperveen
0522-281714

Website: www.belterwiederestaurant.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.belterwiederestaurant.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.belterwiederestaurant.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Belterwiede Restaurant

Geef uw review of recensie over www.belterwiederestaurant.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha