Wellness for Hair, de kapper in Zwolle

Screenshot van wellness4hair.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Of het gaat om een modern, trendy of een kapsel met een zeer natuurlijke look; Wellness for Hair de kapper in Zwolle maakt het voor u! Naast vakkundig geknipt kunt u bij de kapsalon Wellness for Hair in Zwolle ook gebruik maken van een heerlijke hoofdhuidmassage, deze hoofdhuidmassage bij salon Wellness for Hair in Zwolle is heel erg goed voor de stimulatie van uw bloedsomloop en geeft een heerlijk moment van ontspanning voor uzelf. Ook voor uw feest- of trouwkapsel bent u bij ons aan het juiste adres, neem hiervoor contact op met 1 van onze kapsters!

Gevestigd te: Zwolle

Adresgegevens

Wellness for Hair, de kapper in Zwolle
Melkmarkt 51
8011MB Zwolle
038-4213612

Website: www.wellness4hair.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.wellness4hair.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.wellness4hair.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Wellness for Hair, de kapper in Zwolle

Geef uw review of recensie over www.wellness4hair.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha