Ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente

Screenshot van corpo-e-la-mente.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Hartelijk welkom op de website van ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente!
Corpo e la mente is Italiaans voor “lichaam en geest”.
Ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente verzorgt diverse soorten massages, en helpt u op die manier een goede balans te vinden tussen lichaam en geest. Door het volgen van opleidingen heb ik de kennis van de diverse soorten ontspanningsmassages, en ik wil deze graag met u wil delen. Verder wil ik de deur openzetten om mensen kennis te laten maken met massage. Sommige mensen hebben toch een drempel waar ze wat betreft het kennismaken met ontspannings massages overheen moeten. Heeft u vragen? Vul het contactformulier in!


Adresgegevens

Ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente

Website: www.corpo-e-la-mente.nl

 Ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.corpo-e-la-mente.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.corpo-e-la-mente.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Ontspannings- en massagepraktijk Corpo e la mente

Geef uw review of recensie over www.corpo-e-la-mente.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha