Molotov Events

Screenshot van molotov-events.nl/cocktails
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Wat is er leuker dan een cocktailbar op uw verjaardag, cocktailparty, vrijgezellenfeest, huwelijk, surprise party of feestavond ?

Of bent u op zoek naar stijlvolle cocktail catering op uw zakelijke evenement, productlancering, of op uw stand tijdens een beurs of congres?

Dan zijn wij u hierbij graag van dienst met full service cocktail catering op locatie. Een professionele flairbartender of ervaren klassieke bartender, bereidt cocktails van topkwaliteit voor uw gasten en alle benodigdheden worden voor u voorzien. Het enige waar u voor dient te zorgen, is dat u de cocktail catering laat verzorgen door Molotov Events!

Neem voor meer informatie contact even contact op om uw wensen te bespreken of vraag een offerte aan.

Telefoon:+31 (0)492 347755.

Gevestigd te: Boekel

Adresgegevens

Molotov Events
Boekel

Website: www.molotov-events.nl/cocktails

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.molotov-events.nl/cocktails

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.molotov-events.nl/cocktails. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Molotov Events

Geef uw review of recensie over www.molotov-events.nl/cocktails. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha