Hoist International

Screenshot van hoist-international.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Of u materialen of mensen horizontaal of verticaal wilt verplaatsen, fullservice hef- en hijsmiddelen specialist Hoist International is uw partner bij elke hef- en hijsuitdaging. Wij onderscheiden ons door ons totale pakket van verhuur, onderhoud en verkoop. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.

Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij we het gehele onderhoud op ons kunnen nemen. Kwaliteit waarborgen wij onder andere door EKH als richtlijn te hanteren, door onze ISO- en VCA-certificering, en ons MVO-beleid. Klanten werkzaam binnen (petro)chemie, energiecentrales, industrie, scheepvaart en transport vertrouwen op ons vanwege onze flexibiliteit, snelle levering en inhouse kennis en materialen.

Zijn er calamiteiten of heeft u andere spoedwerkzaamheden, waarbij hijs en hef een onderdeel is? Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Of staat u voor een niet-alledaagse uitdaging? Ook daarover denken onze medewerkers graag mee. Service zit in het DNA van onze organisatie.

Adresgegevens

Hoist International

Website: www.hoist-international.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.hoist-international.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hoist-international.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hoist International

Geef uw review of recensie over www.hoist-international.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha