Autoschade Dik Bos

Screenshot van autoschadedikbos.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Wij zijn een gerenommeerd, zelfstandig, universeel autoschadeherstelbedrijf. Wij repareren iedere autoschade aan ieder merk auto, rechtstreeks voor zowel particulier, bedrijf en als leasemaatschappij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel, vakkundig en betrouwbaar uw schade aan de auto herstellen. Wij regelen alles met uw verzekering vanaf het aanmelden van de schade, het regelen van de schade-expert tot aan de betalingsregeling. U heeft daar geen zorgen voor.

Ook voor W.A.-schades bent u bij ons op het juiste adres, wij repareren autoschades voor zeker 25% minder. Maar wél met 4 jaar garantie! Wij kunnen dit omdat wij volgens een bepaalde methode werken, welke kostenbesparend is maar niet ten koste van de kwaliteit gaat. Immers kwaliteit staat bij ons voorop.

Autoschade Dik Bos werkt zonder toeters en bellen en houdt de schade beperkt!

Na werktijd zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 0577-407090,
in Ermelo.

Gevestigd te: Dronten

Adresgegevens

Autoschade Dik Bos
Staalwijk 56
8251JX Dronten
0321-325700
06-51872219

Website: www.autoschadedikbos.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.autoschadedikbos.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.autoschadedikbos.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Autoschade Dik Bos

Geef uw review of recensie over www.autoschadedikbos.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha