Goud van Oud DJ Sieds Wijnalda

Screenshot van dj-sieds.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Lang heeeel lang geleden begon dj Sieds Wijnalda plaatjes te draaien in de plaatselijke jeugdsoos, daarna tourde hij langs vele grote discotheken in Noord Nederland en belandde toen als dj bij de Hilversum 3 drive in show, daarna de Caroline Music show en draaide als “jock” op de Yoko Music show, Rucanor Sport disco show en tenslotte presenteerde hij ruim 3, 5 jaar de TROS (Popformule) drive in show.

Verder draaide hij jaren tijdens de populaire Fries Ballonfeesten en op vele Goud van Oud/ 80 & 90’s feesten
Daarnaast vrolijkt hij al jaren vele huwelijks-/ verjaardagsfeestjes op met zijn vrolijke (dansbare) plaatjes


Momenteel draait hij zijn populaire (70)/ 80's & 90's shows in het Noorden v/h land


Dus zin in een swingende/ gezellige Party ? Boek nu: DJ Sieds Wijnalda



Met Sieds krijg je altijd 100% inzet en een vrolijke, enthousiaste deejay/presentator achter de “knoppen”, die door het draaien van de swingendste hits uit de jaren 80 & 90 ( aangevuld met alleen de allerallergrootste dans/rock/reggaehits uit de 70’s), zorgt voor een gezellige sfeer en daarbij de bezoekers actief betrekt bij het gebeuren op en rond de dansvloer.


Mocht je van plan zijn binnenkort een jaren 70, 80, 90’s feestje (of een combinatie hiervan) te organiseren, neem dan eens contact op met : Sieds Wijnalda Produkties in Joure en informeer naar de mogelijkheden. Tel: 0513 417 544 (na 17.00 uur) of mail: djsieds@kpnmail.nl



Deejay Sieds Wijnalda is te boeken met/zonder geluidsinstallatie

Website: www.dj-sieds.nl

Gevestigd te: Joure

Adresgegevens

Goud van Oud DJ Sieds Wijnalda
Joure
0513-417 544

Website: www.dj-sieds.nl

 Goud van Oud DJ Sieds Wijnalda op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dj-sieds.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.dj-sieds.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Goud van Oud DJ Sieds Wijnalda

Geef uw review of recensie over www.dj-sieds.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha