De heerlijkste baby's Naturel of Digitaal bewerkt

Screenshot van rosaliemijnheer.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het prille begin van een mensenleven is zo speciaal. Ik wil graag helpen deze herinneringen te bewaren, voor jou maar zeker voor je kindje. Want wat is er nou mooier dan zulke bijzondere babyfoto's van jezelf te hebben.

Ik ben zelf moeder van 3 zonen en helemaal verliefd op baby's en kleine kinderen. Mijn fotografie is puur en eerlijk, met veel geduld, liefde en respect voor het kindje. Je kunt kiezen of we dat puur naturel doen of heerlijk romantisch.

Alles is mogelijk, in zwart/wit, kleur of een door jou gewenste tint passend in je huiskamer of babykamer. Van een mooie fotoafdruk tot en met een groot kunstwerk op perspex, glas, aluminium, dibond, canvas enz. Wanneer je wilt maak ik speciaal voor jouw kindje een sprookjestafereel of een grappige bewerking.

Heel bijzonder is het babyarrangement:
Zo snel mogelijk na de geboorte en dan een heel jaar, iedere maand een mooi portret van je baby zodat na een jaar een geweldig boek of fotoalbum is ontstaan met hierin 12 portretten van dat hele snelle eerste jaar van newborn tot peuter.

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of afspraken, ook voor zwangerschapsfotografie, geboortekaartjes, familieportretten en groepsfoto's.
Er is een grote studio dus we kunnen zomer en winter, mooi of slecht weer, gewoon binnen door fotograferen.

Gevestigd te: Almere

Adresgegevens

De heerlijkste baby's Naturel of Digitaal bewerkt
Almere

Website: www.rosaliemijnheer.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.rosaliemijnheer.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.rosaliemijnheer.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel De heerlijkste baby's Naturel of Digitaal bewerkt

Geef uw review of recensie over www.rosaliemijnheer.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha