Manyways Mediation & Coaching

Screenshot van manyways.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Manyways Mediation & Coaching Zwolle werkt voor bedrijven en particulieren die worstelen met vragen op het gebied van:

Mediation bij arbeidszaken
Personal coaching en loopbaanbegeleiding

Door mij in te huren als mediator krijg je duidelijkheid in conflictsituaties. Je gaat op een andere manier naar het conflict kijken en ontdekt hoe de ander er in zit, waardoor je inzicht krijgt in de belangen die meespelen. Daardoor kun je samen werken aan creatieve en soms verrassende oplossingen. Om het je makkelijk te maken kun je nu ook kiezen voor online mediation, daardoor kun je vanaf elke computer met internet 24 uur per dag en zeven dagen in de week werken aan oplossingen voor jouw conflict.

Als je me inzet als coach ga jij herkennen waardoor jij betere resultaten kunt krijgen, je gaat je sterke kanten optimaal benutten, loopt niet meer in jouw valkuilen en doet voortaan waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

Gevestigd te: Zwolle

Adresgegevens

Manyways Mediation & Coaching
Zwolle

Website: www.manyways.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.manyways.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.manyways.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Manyways Mediation & Coaching

Geef uw review of recensie over www.manyways.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha