Studio Kaart

Screenshot van studiokaart.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Studio Kaart is een multidisciplinair interieur en architectuurbureau. Ons bureau richt zich op het ontwerpen en inrichten van projecten voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Onze ontwerpen kenmerken zich door hun duurzame en functionele karakter. Met onze ontwerpen willen we de kwaliteit van woon-, werk- en leefomgevingen van mensen verbeteren. Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers ontwerpen wij interieur- en exterieurprojecten en begeleiden we het hele bouwproces. We zijn gespecialiseerd in duurzaamheid, Het Nieuwe Werken en herbestemmen/transformaties.

Gevestigd te: Baarn

Adresgegevens

Studio Kaart
Amalialaan 43
3743KE Baarn
035-8795801

Website: www.studiokaart.nl

Studio Kaart op twitter Studio Kaart op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.studiokaart.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.studiokaart.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Studio Kaart

Geef uw review of recensie over www.studiokaart.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha