Le Patapouf - zalen- & Partycentrum

Screenshot van le-patapouf.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Zalen- & Partycentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 te Gouda is de plek voor al uw feesten, partijen en vergaderingen. Met 3 prachtige zalen en een flexibel in te richten indeling is Le Patapouf de ideale locatie voor kleine en middel grote feesten tot +/- 300 gasten. In de zomermaanden beschikt Le Patapouf over een heerlijk zonnig terras die plaats biedt voor 60 gasten. Tevens heeft Le Patapouf 60 parkeerplaatsen op eigen terrein.



Een nieuwe naam, maar wat blijft is een prachtige goed bereikbare locatie met 4 zalen (35-250 gasten) met een uitstekende keuken, 3 gezellige barren en 60 parkeerplaatsen voor de deur voor uw vergaderingen, presentaties, kick-off’s, recepties, (thema)feesten, huwelijksfeesten, jubilea, verjaardagen, verenigingsactiviteiten, enz. In de zomermaanden kan gebruik gemaakt worden van het gezellige terras dat plaats biedt aan 60 gasten. Daarnaast kan Le Patapouf uw evenement op elke gewenste locatie verzorgen.



Maak een vrijblijvende afspraak om Le Patapouf ‘live’ te beoordelen en de vele mogelijkheden te bespreken.



Gevestigd te: Gouda

Adresgegevens

Le Patapouf - zalen- & Partycentrum
Gouda

Website: www.le-patapouf.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.le-patapouf.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.le-patapouf.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Le Patapouf - zalen- & Partycentrum

Geef uw review of recensie over www.le-patapouf.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha