IDcity Reclame

Screenshot van idcity.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
IDcity is een "slim eigenwijs" en "creatief" reclamebureau, met een uitgebreide kennis op het gebied van grafische, multimedia- en communicatie-oplossingen. IDcity ontwikkelt voor startende en gevestigde bedrijven een identiteit op maat, uniek maar betaalbaar voor iedere onderneming. We maken ons sterk in directe communicatie met al onze opdrachtgevers, waardoor men snel kan schakelen in een marktsegment.

Als reclamebureau onderscheiden we ons zeker, we denken als ondernemers, zeer resultaatgericht. We zijn scherp, houden trends in de gaten en soms zetten we een trend. Altijd met als doel onze klant vooruit te helpen. Een concept is pas sluitend als er aan alle randvoorwaarden van de klant wordt voldaan. Succes volgt.

Gevestigd te: Katwijk

Adresgegevens

IDcity Reclame
Katwijk

Website: www.idcity.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.idcity.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.idcity.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel IDcity Reclame

Geef uw review of recensie over www.idcity.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha