Rosco catering Hilversum

Screenshot van rosco-catering-hilversum.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De naam Rosco Catering en Partyservice zegt eigenlijk al genoeg: Rosco is véél meer dan alleen een cateringbedrijf. Of u nu on-line broodjes of partyhapjes wilt bestellen voor een vergadering of familiefeest of dat u een compleet themafeest wilt organiseren voor 5000 genodigden: Rosco regelt het voor u.

Rosco Catering en Partyservice is gevestigd in het hart van Nederland. Van daaruit bedient zij haar klanten door heel Nederland op verrassende en steeds weer vernieuwende wijze.
Jarenlange en zeer ruime ervaring, een enorme capaciteit aan partybenodigdheden en horeca-apparatuur, maar bovenal vakkundig en vriendelijk personeel garandeert u dat uw feest of evenement op rolletjes zal verlopen.

Rosco Catering en Partyservice heeft alles in huis om aan uw wensen tegemoet te komen!

Gevestigd te: Hilversum

Adresgegevens

Rosco catering Hilversum
Hilversum

Website: www.rosco-catering-hilversum.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.rosco-catering-hilversum.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.rosco-catering-hilversum.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Rosco catering Hilversum

Geef uw review of recensie over www.rosco-catering-hilversum.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha