Elshout de Vloerspecialist

Screenshot van devloerspecialist.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Een zeer uitgebreid assortiment wand- en vloertegels, mozaïeken, sierstrippen en natuursteen kunt u bekijken bij "Elshout De Vloerspecialist". Door vele jaren ervaring in de tegelbranche kunnen wij u deskundig adviseren en bijstaan op uw zoektocht naar uw ideale tegelvloer.
Wij zijn gespecialiseerd in alle typen vloeren, maar ook vloerverwarming!

Wij leveren tegels van de volgende merken: Lea, Imoker, Porcelanosa, Reuigres, F.m.g. Studio, Casa Dolce Casa en Emil Ceramica. En laminaatvloeren van Berry Floor, Quick Step, Balterio.En houtenvloerdelen.

U bent altijd welkom in onze showroom, alwaar u inspiratie kunt opdoen en natuurlijk advies kunt vragen aan onze specialisten.

Bij ons krijgt u een complete prijsopgave zonder verrassingen achteraf.

Gevestigd te: Sliedrecht

Adresgegevens

Elshout de Vloerspecialist
Sliedrecht

Website: www.devloerspecialist.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.devloerspecialist.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.devloerspecialist.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Elshout de Vloerspecialist

Geef uw review of recensie over www.devloerspecialist.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha