Biovoordeel

Screenshot van biovoordeel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Biovoordeel.nl - de online webwinkel waar gezonde smullers biologische kwaliteit met groothandelskorting kunnen inkopen. Duurzaam consumeren wordt betaalbaar: groots inkopen met leuke kortingen!

Pure smaak met stevige kortingen
Wat tijd heeft gehad om te groeien en met liefde is verzorgd, smaakt lekker. Onze levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten zijn zonder inzet van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, kunstlicht of kunstmatige toevoegingen en dierproefvrij geproduceerd.

Genieten van wat moeder aarde te bieden heeft en weten dat de productie verantwoord is. Geen ketens maar kringlopen. De beste koks kiezen voor deze pure smaak. Keurmerken (eko, eco, bio, bdih, ecocert) staan borg voor de kwaliteit.

Gevulde voorraadkast en bezorging thuis
Onze klanten plukken de financiële voordelen van onze grootinkoop. Door korte lijnen tussen producent en consument en slim voorraadbeheer kunnen wij biologische grootverbruikers kortingen bieden tot 38%.

Koop biologische levensmiddelen, ecologische schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten van betaalbare biologische kwaliteit.

Ervaar het gemak van bezorging thuis in heel het land en een gevulde voorraadkast. De bezorgkosten bedragen € 8 euro per pakket van 10 kilo tot € 12 voor een pakket van 30 kilo. Met onze aantrekkelijke kortingen is uw bijdrage in de verzendkosten snel terugverdiend. Duurzaam leven komt op een aantrekkelijke manier binnen bereik.

Boodschappen doen via Biovoordeel.nl is goed voor mens, milieu en portemonnee.

Adresgegevens

Biovoordeel

Website: www.biovoordeel.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.biovoordeel.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.biovoordeel.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Biovoordeel

Geef uw review of recensie over www.biovoordeel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha