K&M Accountants

Screenshot van kmaccountants.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Ruim dertig jaar geleden gestart en uitgegroeid tot een kantoor met ongeveer vijftien medewerkers dat all round service verleent op het brede gebied van administratieve dienstverlening en advisering.

De grondhouding in onze manier van werken is al die jaren hetzelfde gebleven: wij staan tot uw dienst en we proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dat geldt bijvoorbeeld voor administratief werk, uw complete salarisadministratie, contacten met de fiscus en adviezen op uiteenlopende gebieden.

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en wij richten ons naar u. Met die persoonlijke benadering wil K&M Accountants u nog lang van dienst zijn.


Gevestigd te: Zoetermeer

Adresgegevens

K&M Accountants
Zoetermeer

Website: www.kmaccountants.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.kmaccountants.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.kmaccountants.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel K&M Accountants

Geef uw review of recensie over www.kmaccountants.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha