Allround meubel stoffeerderij M. Roode

Screenshot van mroode.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Allround meubelstoffeerderij M.ROODE voor het op nieuw bekleden van uw bankstel eethoek en stoelen met rieten en biezen zittingen. Ook bekleden we caravans en boten en we maken ook lange zitbanken voor de horeca. We doen ook kleine reparaties zoals naden herstellen, zoals bijv in leer, en stukken vernieuwen. Ook doen we het lijmen en beitsen van al uw meubels we maken ook uw door gezakte zittingen, we leveren ook nieuwe vullingen en kussens, we hebben allerlei stoffen en stalen :van leer en kunst leer als u interesse heeft bel ons dan, dan komen we vrijblijvend langs met stalen. We halen en brengen alles gratis op door Nederland.
Neem is een kijk voor foto's op onze andere site .
mroode.nl of meubelstofferinginfo.nl.
Gelieve contact opnemen via de telefoon 055-5333096 of 06-20075764

Gevestigd te: Apeldoorn

Adresgegevens

Allround meubel stoffeerderij M. Roode
Beethovenlaan 65
7333CB Apeldoorn
055-5333096
06-20075764

Website: www.mroode.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.mroode.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.mroode.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Allround meubel stoffeerderij M. Roode

Geef uw review of recensie over www.mroode.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha