Ummels en Ummels

Screenshot van ummelsenummels.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.2/10 - 3 beoordelingen
2 reviews
U&U, Kunst en B&B, biedt mogelijkheden voor workshops en cursussen schilderen voor alle doelgroepen. Voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, of om zo maar eens kennis te maken met schilderen als vrije tijdsbesteding.
Voor beginners en mensen die al meer hebben geschilderd. De workshops schilderen staan onder leiding van beeldend kunstenaar Inge Ummels en zijn mogelijk voor een hele dag, maar ook voor dagdelen. Eventueel te combineren met eenpoeziewandeling olv dichter Thom Ummels. ook is het mogelijk te overnachten in de bed and breakfast (gastenhuisje en gastenkamer). Info: www.ummelsenummels.nl

Gevestigd te: Nederhemert

Adresgegevens

Ummels en Ummels
Nederhemert

Website: www.ummelsenummels.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.ummelsenummels.nl

Ummels en Ummels
toegevoegd op
Hele mooie warme website waar ik alle info kan vinden van deze prachtige rustig gevende plek waar je je inspiratie goed kwijt kunt. Ga zo door!
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Ummels en Ummels
toegevoegd op
Een heldere en sfeervolle site. Geeft goed inzicht in veelzijdig en kunstzinnig bedrijf. Mooie muziek!

Beoordeel Ummels en Ummels

Geef uw review of recensie over www.ummelsenummels.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha