Modemall Voorwinden

Screenshot van voorwinden.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 6.2/10 - 3 beoordelingen
1 review
Op ruim 8.000 m2 in 's-Gravendeel en 3.500 m2 in Oud-Beijerland is bij ons voor iedereen en elke activiteit de juiste kleding te vinden, van baby tot senior en van elegante partykleding tot high tech sport-outfit. Onze mode is toonaangevend en vooruitstrevend, maar service, klantvriendelijkheid en een prettige ongedwongen sfeer zijn bij ons net zo belangrijk. In Zwijndrecht brengen wij in ons Intersport filiaal een uitgebreid sport assortiment.

Gevestigd te: s-Gravendeel, Hendrik-Ido-Ambacht

Adresgegevens

Modemall Voorwinden
Hendrik-Ido-Ambacht

Website: www.voorwinden.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.voorwinden.nl

Modemall Voorwinden
toegevoegd op
Waardeloze webwinkel. Eerst doet mijn CC het niet door hun webinstellingen en na 3x proberen ben je voor eeuwig geblokkeerd bij hun en krijgen ze er ook niet uit?! Dit na telefonisch contact te horen gekregen. Vervolgens dag later artikel met Ideal betaald. Volgende dag een mailtje dat ze het artikel niet eens konden leveren, zeg dat dan meteen bij 1e telefonische contact. Meest slechte webshop van het jaar!
Beoordeling6.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Modemall Voorwinden

Geef uw review of recensie over www.voorwinden.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha