Schaatsbaan Breda

Screenshot van schaatsbaanbreda.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Of het nu gaat om vrijschaatsen, schaatslessen, een kinderfeestje, een sportief personeelsevenement, een winterse kerstborrel of een vergadering gecombineerd met schaatsen of teambuilding, de Kunstijsbaan in Breda verzorgd het kan allemaal! Met haar 400-meterbaan en een ijsvloer van 30 x 60 meter beschikt Kunstijsbaan Breda over een zeer sportieve en sfeervolle ruimte. Gegarandeerd een gezellig dagje uit! De Kunstijsbaan met in totaal ruim 6660 m2 aan ijsoppervlakte beschikt tevens over een karakteristieke horeca, een schaatsshop en diverse kleedruimten. Op een loopafstand van maximaal 3 minuten (P Noord & P Zuid) bevinden zich ruim 700 plaatsen om gratis te parkeren. De baan ligt aan de rand van de stad Breda (Noord) en is zeer makkelijk te bereiken per openbaar vervoer of auto.

Gevestigd te: Breda

Adresgegevens

Schaatsbaan Breda
Breda

Website: www.schaatsbaanbreda.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.schaatsbaanbreda.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.schaatsbaanbreda.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Schaatsbaan Breda

Geef uw review of recensie over www.schaatsbaanbreda.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha