Schilderschool Rob de Reus

Screenshot van robdereus.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
U leert realistisch schilderen met veel aandacht voor de technieken die u daarbij kunt gebruiken. Verhoudingen, verlooptinten, perspectief en diepte, het mengen van kleuren, transparantie en reflectie en de opbouw van contrast en verflagen, alles komt aan bod. In de cursus maakt u kennis met verschillende onderdelen van het realisme: stilleven, (naakt)model, landschap en portret. In een aantal lessen krijgt u ook volop de ruimte voor een fantasievolle benadering. Dankzij de persoonlijke begeleiding kan iedereen meedoen, beginner of gevorderd.

Docent

Rob de Reus is een realistisch schilder met ruim 20 jaar ervaring: "Ik probeer de technische kennis die ik zelf in mijn schilderijen gebruik over te brengen in mijn lessen. Daarom is het programma breed van opzet en geef ik een paar keer per jaar een schildervoordracht om te laten zien hoe ik een schilderij opbouw en uitwerk. "Rob schilderde o.a. in de televisieprogramma's Sterren op het doek en RTL Koffietijd."

Het atelier

De schilderlessen worden gegeven in het atelier van Rob, dat onderdeel is van gemaal Meldijk (1874) in Uitgeest. Het sfeervolle lokaal is volledig ingericht als cursusruimte met een vaste tafelopstelling en een uitgebalanceerde belichting.

Adresgegevens

Schilderschool Rob de Reus
Meldijk 54
1911BB Uitgeest
06-53770070

Website: www.robdereus.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.robdereus.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.robdereus.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Schilderschool Rob de Reus

Geef uw review of recensie over www.robdereus.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha