OIM Othopedie

Screenshot van oim.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
OIM Orthopedie is specialist op het gebied van het aanmeten, vervaardigen en leveren van orthopedische hulpmiddelen in Nederland.
OIM,Orthopedische hulpmiddelen,Sepcialist,aanmeten,vervaardigen,therapie,verzorging,bewegen,Prothesen,Orthesen,Schoenen steunzolen,elastische kousen,Podotherapie,Schouder,arm,hand,Romp,Heup,Been,Voet,Hoofd,Nek,Romp,Schouder,Elleboog,Pols,Heuporthesen,Beenorthese,Knieorthese,Orthopedische schoenen,Semi orthopedische schoen,orthopedische schoen,Confectieschoenen,Verbandschoenen,Maatpantoffel,Inlays steunzolen,braces,bandages,spreidbroekjes,redressiehelm,therapeutisch elastische kousen.

Gevestigd te: Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Amsterdam Zuidoost, Assen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ede, Hoogeveen, Haren, Veendam

Adresgegevens

OIM Othopedie
Veendam

Website: www.oim.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.oim.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.oim.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel OIM Othopedie

Geef uw review of recensie over www.oim.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha