Koepel Kinderopvang Wageningen

Screenshot van kinderopvang-wageningen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Kinderopvang Wageningen is de handelsnaam voor Stichting Koepel Kinderopvang Wageningen en Kinderkunst BV. Wij verzorgen kinderopvang voor 0 tot 4-jarigen en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar op de volgende locaties:
Kinderdagverblijven: Pipeloi, de Kleine Wereld, de Belhamel, Kinderkunst Menzis, Niemeijerstraat en Kievitsweide, Oki Doki.
Buitenschoolse opvang: Escape, de Kameleon, het Klokhuis, Binnenstebuiten, Villa Wirwar, de Heksenketel, de GROTE Wereld, het Kraaiennest, Ondersteboven, Achterstevoren.


Gevestigd te: Wageningen

Adresgegevens

Koepel Kinderopvang Wageningen
Wageningen

Website: www.kinderopvang-wageningen.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.kinderopvang-wageningen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.kinderopvang-wageningen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Koepel Kinderopvang Wageningen

Geef uw review of recensie over www.kinderopvang-wageningen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha