Idéko

Screenshot van idekowonen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Idéko Budget is een bekend winkelbedrijf in Westergeest (Noordoost Friesland), in 1995 opgericht door Anja en Klaas Kooistra. Eerst werden er voornamelijk kleinspul en ongeregelde goederen verkocht, maar daarna kwam al snel de nadruk te liggen op de verkoop van meubelen en tapijt. Nu is het een allround zaak op het gebied van woninginrichting, inclusief luxe- en huishoudelijke artikelen. De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op online verkoop via internet. Er wordt door geheel Nederland geleverd!

Gevestigd te: Dokkum, Westergeest

Adresgegevens

Idéko
Westergeest

Website: www.idekowonen.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.idekowonen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.idekowonen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Idéko

Geef uw review of recensie over www.idekowonen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha