Hotel de Moriaan

Screenshot van hoteldemoriaan.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
In het prachtige, historische Oirschot, op een steenworp afstand van het mooie marktplein met zijn vele restaurants, cafés en winkels ligt Hotel de Moriaan. Een ideale plek om te overnachten tijdens een ontspannen weekend of vakantie, maar ook zeer geschikt voor een zakenreis vanwege de centrale ligging tussen Eindhoven - 's-Hertogenbosch (Den Bosch) - Tilburg.

Hotel de Moriaan is een driesterrenhotel met tien luxe, ruime kamers, waarvan acht met een aparte slaapkamer. Alle kamers zijn zeer ruim en bevatten een comfortabel tweepersoonsbed, een gezellige zit/eethoek met kitchenette, een badkamer met douche of bad en een aparte toilet.

Het ontbijt staat in uw kamer voor u klaar en bevat een gevarieerd en smakelijk assortiment van verse (streek)producten.

Het hotel heeft alles in huis voor een ontspannen verblijf. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van een sauna, solarium, Turks stoombad en whirlpool. Voor groepen van maximaal 25 personen beschikken wij over een aparte zaal, de Moriaanzaal.

In de omgeving van het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Tegen een vergoeding kunt u een parkeerplaats op eigen terrein reserveren. In het hotel kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Fietsen
Ons hotel beschikt over een gratis overdekte fietsenstalling en aansluitpunt voor de elektrische fiets.
Hotelfietsen te huur: 1 dag ¤ 8.50 of 2 dagen ¤ 15.00
(basis beschikbaarheid)
diverse arrangementen culinair, fietsen, rond de Basiliek winkelen in Eindhoven Tilburg Den Bosch
op 12 km afstand van Eindhoven Airport, High tech campus, Ekkersrijt en Best

Gevestigd te: Oirschot

Adresgegevens

Hotel de Moriaan
Moriaan 41A
5688ER Oirschot
0499-578180

Website: www.hoteldemoriaan.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.hoteldemoriaan.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hoteldemoriaan.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hotel de Moriaan

Geef uw review of recensie over www.hoteldemoriaan.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha