Home Garden Shop

Screenshot van homegardenshop.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Home Garden Shop BV is al ruim dertig jaar een detailhandel in sanitair, tegels, natuursteen, haarden, schouwen en bouwmaterialen. Wij beschikken als enige kachelleverancier in Nederland over een eigen marmerzagerij, zodat natuursteen voor u tegen fabrieksprijzen op maat kan worden gemaakt. Tevens verzorgen wij de installatie van alle materialen en zijn wij lid van het sfeerverwarmingsgilde. Onze uitgebreide cliëntenkring die wij in al die jaren hebben opgebouwd bewijst dat wij zowel qua prijs, kwaliteit en service, garantie en het nakomen van gemaakte afspraken een goede reputatie hebben verworven.

Gevestigd te: Gendt, Terborg

Adresgegevens

Home Garden Shop
Terborg

Website: www.homegardenshop.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.homegardenshop.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.homegardenshop.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Home Garden Shop

Geef uw review of recensie over www.homegardenshop.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha